Vecka 4

MÅNDAG
  1. CHICKEN PANJABI icon1  80
   

 Youghurt marinerad kycklingfilé tillagad med paprika, tomat, lök ingefära koriander och chili.

 
  2. ACHER GOSHT BIFF

icon2

80
    Biffgryta med chilipickels och örtykryddor  
  3. CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA icon1 85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masala sås .

 
  4. VEGETABLE THALI                                                     80
   

a)Palak paneer :- Bladspenat med hemlagad ost,lök,notter i curry och tomat sås.

b) Urad dal:urdböna med vitlök, tomat,chili och koriander.

   
  5. MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)                             90
  6. JHINGA HARA MASALA   110 
   

Tigerräkor tillagade med färsk mynta, koriander, grön chili och basilika ien sås av tomat och kokos .

   
   7. CHICKEN TANDOORI                                                80
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor,            severas med tandoori sås.                              

icon1   
   8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR                     95 
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor,       tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med         kryddad sallad .                                                                                                        

   
   9. CHICKEN TIKKA SIZLAR                                                                                          95 
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor ,tillagad i tandooriugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad  

   
  10. CHICKEN KABAB SIZLAR (mellan stark)                                                             95 
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                        specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                      

   
  1 1. LAMM KABAB SIZLAR (mellan stark)                                                               99 
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                           specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                    

   
    *PLAN NAN       10
    *VITLÖK NAN      15 
TISDAG
  1. CHICKEN JALFRIAZI icon1  80
    kycklingfilé med lök, paprika, tomat, nötter och koriander i baltisås  
  2. LAMM SAMBAL

icon1

90
    Lammgryta med lök, paprika, och tomat i sambal kryddor  
  3.  MANGO CHICKEN BUTTER MASALA             icon1  85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås och mango bitar.

 
  4. VEGETABLE THALI    80
   

a) Vegetable Bhazi:- Blandade grönsaker med lök paprika tomat i curry sås.

b) Masoor Dal:- röda linser med tomat, vitlök ingefära och ,färsk koriander.

   
  5.  MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)                            90
  6 LAX TIKKA SIZLAR                                                      99
   

Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad

   
   7.  CHICKEN TANDOORI                                              80 
    Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.    
   8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR                         95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska                               kryddor,tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat        med  kryddad sallad .                                                                                                   

 

 

   9.

CHICKEN TIKKA SIZLAR                                                                                          

   95
    kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor ,tillagad i       tandooriugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad     
   10 CHICKEN KABAB SIZLAR (mellan stark)                                                              95
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                         specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                       

   
   11. LAMM KABAB SIZLAR (mellan stark)                                                                    99
    Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                               specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                              
    *PLAIN NAN             10
    *VITLÖK NAN          15

 

ONSDAG
  1. CHICKEN DANSAK icon2
 
 80
   

Kycklingfilé med linser lök, paprika, tomat, nötter och koriander i curry sås .

 
  2. BIFF KARACHI

icon1 

80
    Nötkött med stekt lök,tomat och paprika i baltisås  
  3. CHICKEN TIKKA BUTTER  MASALA icon2  85
   

 Kycklingfilé grillad med smör och tillagad nötter i masalasås .

 
  4. VEGETABLE THALI                                                                      80
   

a) Vegetarisk Gryta:-Blandade grönsaker med tomati curry sås.

b) Chana Dal:-kikärtor med tomat,lök,vitlök,ingefära koriander och garam masala .

   
  5. MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)                                                    90
  6 . RÄKOR PALAK                                                                               90
   

Bladspenat tillagad med små räkor, lök, paprika i curry och tomatsås .

   
   7. CHICKEN TANDOORI                                                                   80
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.

icon1    
   8.

GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR                                       

 95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad .

 
   9. CHICKEN TIKKA SIZLAR                                                           95
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad .

 
  10.

CHICKEN KABAB SIZLAR (mellan stark)

 95
    kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                             specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                              

 

  11. LAMM KABAB SIZLAR (mellan stark)                                                                       99
    Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                              specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                             
    *PLAIN NAN              10
    *VITLÖK NAN          15
TORSDAG
  1. CHICKEN ACHAR icon1   80
   

Kycklinggryta med chilipickels och örtykryddor .

 
  2. LAM JALFRAZI

icon2

90
   

En het gryta med lamm, lök, paprika, tomat, nötter, koriander ochgrön chili i baltisås, het

 
  3. MANGO CHICKEN BUTTER MASALA icon1   85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås och mango bitar.

 
  4. VEGETABLE THALI                                                                         80
   

a)Palak paneer :- Bladspenat med hemlagad ost,lök i curry och tomat sås.

b)Moong dall: Mungböna med lök vitlök tommat chili och färsk koriander.

   
   5.

 MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4

   90
   6.

LAX TIKKA SIZLAR                                                                     

   99
   

Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad

   
   7.

CHICKEN TANDOORI                                                                

   80
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.

   
  8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR   95
    Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad    
  9. CHICKEN TIKKA SIZLAR                                                             95
    kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor ,tillagad i tandooriugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad    
  10. CHICKEN KABAB SIZLAR (mellan stark)                                  95
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.

   
   11.

LAMM KABAB SIZLAR (mellan stark)                                     

   99
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.

   
   

PLAN NAN 

 

10

    VITLÖK NAN   15
FREDAG
  1. GARLIC CHICKEN TIKKA BALTI icon1
 
 80
    Grillad vitlökskycklingfilé i baltisås  
  2. BIFF KASMIRI                                                                               

icon1
 

80
    Biffgryta med lök, paprika, tomat, nötter i balti sås  
  3. CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA                                         icon1  85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör.nötter och tillagad i masalasås

 
  4. VEGETABLE THALI                                                                       80
   

a)Vegetable Niramish :- Blandade grönsaker med linser i tomat och koriander.                                                                                                                         b) Dal Makhani :- Blandade linser med tomat nötter och yoghurtsås.

   
  5. MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4   90
   6. SCAMPI BHUNA    110
   

Tigerräkor i currysås

   
   7. CHICKEN TANDOORI                                                                    80
    Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås icon1  
   8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR                                          95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor,              tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med              kryddad sallad ..                                                                               

 

 

   9. CHICKEN TIKKA SIZLAR                                                                                               95
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad  

   
   10. CHICKEN KABAB SIZLAR (mellan stark)                                                             95
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                    specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                

   
   11. LAMM KABAB SIZLAR (mellan stark)                                                                      99
    Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                                  specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                         
              *PLAIN NAN                 10
     *VITLÖK NAN   15