Vecka 2

MÅNDAG
  1. CHICKEN MIRCH WALLA                                icon2  80
   

Kycklingfilé  med goram massala, stekt lök, paprika, tomat citoronblad,koriander och kokssås.

 
  2. BIFF DANSAK

icon1 

80
    Biffgryta med linser tomat ingefära nötter i baltisås  
  3. CHICKEN TIKKA BUTTER  MASALA icon1 85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör,nötter och tillagad i masalasås.

 
  4. MIX VEGETABLE THALI                              80
   

a)Palak paneer :- Bladspenat med hemlagad ost,lök,notter i curry och tomat sås.

b) URAD DAL:urdböna med vitlök, tomat,chili och koriander.

   
  5. MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)                       90
   6. JHINGA HARA MASALA                                     110 
   

Tigerräkor tillagade med färsk mynta, koriander, grön chili och basilika i en sås av tomat och kokos.

   
   7. CHICKEN TANDOORI                                          80 
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor,severas med tandoori sås.

   
   8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR                 95 
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad.

   
  9

CHICKEN  TIKKA SIZLAR 

  95 
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i           tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad.     

   
  10

CHICKEN KABAB SIZLARL (mellanstark)                                                              

  95 
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                              specialkryddor.Grillade i lerugn.                                                                              

   
   11

LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)                                                                  

  99 
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                                 specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                            

   
   

                        *PLAN NAN                  

                      *VITLÖK NAN              

 

10

15 

TISDAG
  1. PANCH RATNA CHICKEN                                 icon1  80
   

kycklingfilé med fem olika grönsaker koriander i mild sås.

 
  2. ACHER GOSHT LAMM

icon2

90
    Lammkött tillagat med chilipickels och örtkryddor  
  3. MANGO CHICKEN  BUTTER MASALA        icon2  85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås och mango bitar.

 
  4. VEGETABLE THALI   80
   

 

a) Vegetable Bhazi:- Blandade grönsaker med lök paprika tomat i curry sås.

b) Masoor Dal:- röda linser med tomat, vitlök ingefära och ,färsk koriander.

   
  5.  MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)     90
   6 LAX TIKKA SIZLAR                                              99
   

Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad.

   
   7. CHICKEN TANDOORI                                          80 
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.

   
   8  GARLIC CHICKEN TIKKA                      95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor,             tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad.                                                                                                                                   

   
   9

 CHICKEN  TIKKA SIZLAR SIZLAR                                                                           

  95
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i          tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad.

   
   10 CHICKEN KABAB SIZLARL (mellan stark)                                                                95
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                        specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                        

   
  11 

LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)                                                                    

   99
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                                specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                            

   
   

PLAIN NAN                   

*VITLÖK NAN                

 

10

15

 

ONSDAG
  1. Chicken Tikka Balti                    icon1   80
   

Grillad kycklingfilé tillagadi lök,paprika,  nötter i balti sås.

 
  2. BIFF CURRY                                 

icon1 

80
    Biff gryta med lök, paprika,  tomat i curry sås.  
  3. CHICKEN TIKKA BUTTER  MASALA icon1  85
   

 kycklingfilé grillad med smör,nötter och tillagad i masalasås.

 
  4. VEGETABLE THALI   80
   

 

a) Vegetarisk Gryta:-Blandade grönsaker med tomati curry sås.

b) Chana Dal:-kikärtor med tomat,lök,vitlök,ingefära koriander och garam masala .

   
  5. MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)   90
  6.   RÄKOR PALAK                              90
    Bladspenat tillagad med små räkor, lök, paprika nötter i curry och tomatsås.    
  7.  CHICKEN TANDOORI                  80
    Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor,severas med tandoori sås.    
  8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR                                           icon1   95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad.

 
   9 CHICKEN TIKKA SIZLAR                                                                                                   95
    kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i         tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad.    
   10 CHICKEN KABAB SIZLARL (mellan stark)                                                                     95
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                                specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                               

   
   11 LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)                                                                     99 
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                                                                

   
   

PLAN NAN 

VITLÖK NAN

 

 10

15

TORSDAG
  1. CHICKEN PANJABI                                                   icon1   80
   

 Youghurt marinerad kycklingfilé tillagad med paprika, tomat, lök ingefära koriander och chili.

 
  2. LAMM JALFRAZI

icon2

90
    En het gryta med lamm, lök, paprika, tomat, nötter, koriander och grön chili i baltisås, het  
  3. MANGO CHICKEN TIKKA MASALA                   icon1   85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås och mango bitar.

 
  4. VEGETABLE THALI                                                     80
   

a)Palak paneer :- Bladspenat med hemlagad ost,lök,notter i curry och tomat sås.

b)Moong dal: Mungböna med lök vitlök tommat chili och färsk koriander.

   
  5. MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)                             90
   6. LAX TIKKA SIZLAR                                                      99
   

Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad.

   
   7. CHICKEN TANDOORI                                                 80
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severasmed tandoori sås.

   
  GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR                         95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska                                 kryddor,tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat                med kryddad sallad.                                                                                                 

 

 

 

  9

CHICKEN TIKKA SIZLAR                                                                  

   95
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i          tandoori ugnen och serverad på en varmd järnfat med kryddad sallad      

   
   10 CHICKEN KABAB SIZLARL (mellanstark)                                                                  95
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                            specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                            

   
   11 LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)                                                                        99
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                                 specialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                                                            

   
              *PLAIN NAN                   10
               *VITLÖK NAN               15:-
FREDAG
  1. CHICKEN DOPIAZA icon1
 
 80
    Kycklingfilé med lök, paprika, tomat, nötter i balti sås  
  2. BIFF MADRAS

icon2
 

80
    Biff madras kryddor med lök, paprika, tomat och curry sås  
  3. CHICKEN  TIKKA  BUTTER MASALA                 icon1  85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås.

 
  4.  VEGETABLE THALI   80
   

a)Vegetable Niramish :- Blandade grönsaker med linser i tomat och koriander.

b) Dal Makhani :- Blandade linser med tomat nötter och yoghurtsås.

   
  5. MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)   90
   6. SCAMPI BHUNA     110
   

Tigerräkor i currysås.

   
   7. CHICKEN TANDOORI   80 
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.

 

 

   8.

GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR 

   95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor,tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad

   
   9.

CHICKEN TIKKA SIZLAR  

   95
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i        tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad  sallad.

   
   10. CHICKEN KABAB SIZLARL (mellanstark)                                                                  95
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander                                     ochspecialkryddor. Grillade i lerugn.                                                                   

   
   11. LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)                                                                    99
    Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och                               specialkryddor. Grillade i lerugn                                                                                    
   

PLAN NAN

   VITLÖK NAN  

 

 10 

  15