Vecka 1

 

MÅNDAG
  1.  CHICKEN PASANDA CURRY                           icon1  80
   

Kyckling curry med tomat cashewnötter och färsk basilika.

 
  2. BIFF DOPIAZA

icon1 

80
    Biffgryta med lök, paprika, tomat, nötter i balti sås  
  3. CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA  icon1 85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör,nötter och tillagad i masala sås

 
  4. MIX VEGETABLE THALI   80
   

 

a)Palak paneer :- Bladspenat med hemlagad ost,lök,notter i curry och tomat sås.

b) Urad dal:urdböna med vitlök, tomat,chili och koriander.

   
  5.  MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)   90
   6 JHINGA HARA MASALA                                                           110 
   

Tigerräkor tillagade med färsk mynta, koriander, grön chili och basilika i en sås av tomat och kokos.

   
   7 CHICKEN TANDOORI   80 
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.

   
   8 GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR   95 
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad .

 

 

 

  9

CHICKEN TIKKA SIZLAR                                                    

  95 
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på en varmd järnfat med kryddad sallad .     

   
  10

CHICKEN KABAB SIZLARL (mellan stark)

  95 
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.

   
  11

LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)

  99 
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.

   
   

                                                     *PLAIN NAN           

   10
   

                                                    *VITLÖK NAN

  15
TISDAG
  1. SWEET CHILI CHICKEN                                       80
   

 Vitlöksmarinerad kycklingfilé mad sweet chili sås,färsk koriander och curry sås.

 
  2. LAMM MADRAS

icon1

90
   

Lamm madras kryddor med lök, paprika, tomat och curry sås

 
  3. MANGO CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA   85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås och mango bitar.

   
  4. MIX VEGETABLE THALI                                     80
   

 

a) Vegetable Bhazi:- Blandade grönsaker med lök paprika tomat i curry sås.

b) Masoor Dal:- röda linser med tomat, vitlök ingefära och ,färsk koriander.

   
  5. MIX THALI(Dagens. 1, 2 och 4)                         90
  6.  LAX TIKKA SIZLAR                                                 99
   

Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad 

   
  7.  CHICKEN TANDOORI    80
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.

   
  8.  GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR    95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad .

 

 

 

  9.  CHICKEN TIKKA SIZLAR                                95
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på en varmd järnfat med kryddad sallad 

   
   10.

 CHICKEN KABAB SIZLARL (mellan stark)

   95
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.

   
  11. 

LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)

   99
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.

   
   

                                                    *PLAIN NAN        

   10:-
                                                          *VITLÖK NAN           15:-

 

ONSDAG
  1. GOA CHICKEN icon1   80
    Kycklingfilé tillagad i balti sås med, lök, paprika tomat, och nötterr  
  2. BIFF KARAI

icon1 

80
    Biffgryta med paprika lök, tomat nötter i currysås  
  3. CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA icon1  85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör,nötter och tillagad i masala sås

 
  4. VEGETABLE THALI                                                80
   

 

a) Vegetarisk Gryta:-Blandade grönsaker med tomati curry sås.

b) Chana Dal:-kikärtor med tomat,lök,vitlök,ingefära koriander och garam masala .

   
  5. MIX THALI (Dagens 1, 2 och 4)   90
  6. RÄKOR PALAK                                                          90
   

Bladspenat tillagad med små räkor, lök, paprika i curry och tomatsås.

   
  7.  CHICKEN TANDOORI                                          80
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.

   
  8.   GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR   95 
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad .

 

 

  9.   CHICKEN TIKKA SIZLAR    95
   

kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad .

   
  10  CHICKEN KABAB SIZLARL (mellan stark)   95 
     kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.    
  11.   LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)   99 
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.

   
                                                     *PLAIN NAN     10
                                                    *VITLÖK NAN   15
TORSDAG
  1. SHAHI CHICKEN                                                 icon1   80
   

 kyckling med saffarn,yoghurt,cashewnötter, garnerd och banan,

 
  2. LAMM PATHIA

icon1 

90
    Lammkött tillagat i speciella örtkryddor med stekt lök, paprika, tomat, som serveras med en stark sötsur sås  
  3. MANGO CHICKEN BUTTER  MASALA icon1   85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås och mango bitar .

 
  4. VEGETABLE THALI                                              80
   

a)Palak paneer :- Bladspenat med hemlagad ost,lök,notter i curry och tomat sås.

b)Moong dal: Mungböna med lök vitlök tommat chili och färsk koriander.

 

   
  5. MIX THALI (Dagens 1, 2 och 4)    90
  6.  LAX TIKKA SIZLAR                                               99
   

Laxfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad

   
  7.  CHICKEN TANDOORI    80
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.        

   
  8.  GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR    95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad .

   
  9.   CHICKEN TIKKA SIZLAR                                   95
     kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på en varmd järnfat med kryddad sallad .    
  10.  CHICKEN KABAB SIZLARL    (mellan stark)    95
   

kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.

   
   11.

LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)

   99
   

 Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.

   
   

                                                        PLAN NAN 

  10 
                                                           VITLÖK NAN   15
FREDAG
  1. CHICKEN JALFREZI icon2  80
    En het gryta med chicken, lök paprika, paprika, tomat, nötter, koriander och grön chili i baltisås, het  
  2. BIFF KARACHI

icon1 

80
    Biffgryta med lök paprika, tomat, tomat i curry sås  
  3.  CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA icon1  85
   

Tandoori marinerad kycklingfilé grillad med smör och tillagad i masalasås.

 
  4.  MIX VEGETABLE THALI   80
   

a)Vegetable Niramish :- Blandade grönsaker med linser i tomat och koriander.

b)Dal Makhani :- Blandade linser med tomat lök, paprika, och koriander tillagad i indiska kryddor.

   
  5.  MIX THALI (Dagens  1, 2 och 4)   90
   6. SCAMPI BHUNA    110
   

Tigerräkor i currysås

   
   7. CHICKEN TANDOORI    80
   

Tandoori kryddad marinerad kyckling klubba grillad i tandor, severas med tandoori sås.

   
   8. GARLIC CHICKEN TIKKA SIZLAR     95
   

Vitlöksmarinerad kycklingfilé i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad .

 

 

 

   9 CHICKEN TIKKA SIZLAR     95
     kycklingfilé marinerad i yoghurt med aromatiska kryddor, tillagad i tandoori ugnen och serverad på ett varmt järnfat med kryddad sallad     
   10  CHICKEN KABAB SIZLARL(mellan stark)    95
     kycklingfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.    
  11 LAMM KABAB SIZLARL (mellan stark)   99
   

Lammfärsrullar blandade med färsk lök, koriander och specialkryddor. Grillade i lerugn.       

   
   

                                             *PLAIN NAN

  10
   

                                              VITLÖK NAN

  15